| 7 - 8 Ekim 2006 Ayvaini Mağarası | |
Derneğimize yeni katılan üyeler için Ayva İni yeni keşfedilecek güzel bir mağaradır. Mağaraya bu amaçla etkinlik yapılması kararlaştırıldı.
Yedi ekim cumartesi günü sabah Ayva köyüne doğru yola çıkıldı. Eski okul bahçesine kamp kuruldu. Mağaraya giriş hazırlıkları tamamlandıktan sonra giriş ağzına doğru yola çıkıldı. Mağaraya 5 kişilik ekiple girildi. Giriş yaklaşık olarak 13:30 da tamamlandı. Kalan bir kişi ise malzemeyi toplayarak, köydeki kampa geri döndü. Mağarada ki geçiş yaklaşık olarak 5.5 saatte tamamlandı.
Gece kamp alanında yakılan ateş başında yenilen yemekle tamamlandı. Kamp alanının tek sorunu, köyde çok miktarda bulunan köpeklerin, gece yarısı rahatsız edici ilgisiydi.
Sabah kahvaltısından sonra, temizlik ve toplanma çalışması yapıldı. Etkinlik öğle saatlerinde Bursa’ya dönülerek tamamlandı.
Etkinliğe katılanlar: Osman Albayrak Şengül Teke Emrah Sınmaz Adil Alibaş Mehmet Teke Mustafa Caner
Emrah SINMAZ |
Sitemizden tam anlamıyla faydalanabilmeniz açısından lütfen sitemize
Kayıt Olunuz.
br>
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.